Home Owner Stuff Links Skins Follow Dasbor



s a l m a n o v y .



Salma's World
Blog's Owner
Hi All!



Salma Novyanti Subarkah. Indonesian Citizens.
Your IP is . See your IP? Don't spams in my blog & don't open my page source. If you want to contact me, click here. Thanks!

Let's Chat!
Chat Box
Rules
● Fill in the fields 'Name' with your full name or call & must be original, not anonymous! If anonymous, I will track your IP!
● Column 'Email / URL' filled with the your blog URL or your email, okay?
● Dont use harsh words, spam, etc. When spam and harsh words, I will not reply your message!
● Please follow the above rules & just chat with me!^^


Blog's Archive
Memories

Personal Message
Please read this!

Friday, 26 May 2017 - I'm very busy guys, sorry udah lama nggak nengok blog~ - Salma, Blog's Owner

Credits
Thanks for Helping!

Skins by SalmaNovy
Basecode by Shuhada & Salsa
Owner is SalmaNovy

Tutorial : Follow Blog Orang Lain dengan Mudah

Tutorial ini khusus newbie aja yaa:3 Yang pingin tau, scroll! Yang ga pengen tau, close tab!:3
  • Buka dasbor bloggermu (blogger.com/home)
  • Klik tulisan 'Tambahkan' di paling kiri halaman, di bawahnya tulisan 'Daftar Bacaan'
  • Ketik URL blog yang ingin kamu follow di kolom 'Tambahkan dari URL'
  • Udah? Klik 'Ikuti'
Gampang banget kan? Semoga bermanfaat, yaa bagi para newbie blogger! Kalo gak berhasil, tanya di komentar yaa! Bye!

Written by Salma Novyanti Subarkah

Label:


Blogger Nahidh Izzati mengatakan...

Kak visit http://pustaka-izza.blogspot.co.id

 

Posting Komentar

Ada yang kurang dimengerti? Mau kasih pendapat? Silahkan comment, ya! Tapi ada syaratnya, lhoo!
• Pakai Bahasa Indonesia yang baik & benar, oke?
• Kalo mau comment yang sopan, yaa, jangan kasar-kasar'-'
• Kalo mau ngasih kritik/saran juga yang sopan yaa
• Jangan akun anon please. Nama harus lengkap & asli!
Tolong sesuain komentar kamu sama rules di atas yaa. Thanks!